ABC Renovation: netwerk van trappenmakers

Vakwerk voor een scherpe prijs. Maak vrijblijvend kennis met onze vakmannen!

traprenovatie

Traprenovatie

Bent u uw huidige trap zat? Of kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Dan helpen wij u met traprenovatie. Onze trappenmaker helpt u met het renoveren van uw trappen en geeft u hier advies in. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van traprenovatie. Ook als u gewoon op zoek bent naar wat nieuws, kan een traprenovatie in plaats van een nieuwe trap voldoende zijn. Bent u op zoek naar een trappenmaker die uw trappen kan renoveren tegen lage prijzen? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Start gratis offerteaanvraag!

Trapbekleding

Als u op dit moment een kale trap heeft en u wilt deze wat opvrolijken, of misschien wel gebruiksvriendelijker maken door een warme stof erop te laten plaatsen, kunt u kiezen voor trapbekleding als vorm van traprenovatie. Op het gebied van trapbekleding zijn veel verschillende opties. Zo kunt u dus voor stof kiezen, maar ook voor vinyl, hout, natuursteen of glas. Ook is er de optie voor een traploper. Alle materialen hebben hun eigen uitstraling. De keuze voor de soort trapbekleding is dan ook een persoonlijke keuze. Onze trappenmaker geeft u informatie en advies over renoveren en de verschillende soorten trapbekleding.

Gratis – Vrijblijvend

Trapbekleding

Stofferen

Eén van de populaire manieren van traprenovatie is stofferen. Stof is zacht en voelt fijn aan wanneer u de trap op- en afloopt. Daarnaast dempt stof het geluid van de voetstappen. Het is belangrijk om te kijken naar wat voor tapijtsoort u kiest voor het stofferen. Niet alle soorten zijn namelijk geschikt voor het renoveren en bekleden van trappen. Wel is stof als trapbekleding lastiger om schoon te maken. Zo kan hout of natuursteen zo afgenomen worden, maar kan dit met stof niet. Onze trappenmaker kan u meer informatie geven over het stofferen van uw trappen als vorm van traprenovatie. Daarnaast kunnen zij een raming van de kosten maken.

Trap bekleden met hout of laminaat

Naast het bekleden van trappen met stof of tapijt, kan deze onder andere ook bekleed worden met hout of laminaat. Dit zorgt ervoor dat uw trap de mooie en warme uitstraling van hout krijgt. Daarnaast zorgt hout ook voor het dempen van de voetstappen op trappen. Als u een metalen trap heeft, bekleden wij deze gemakkelijk met hout of laminaat. Ook trappen van hout kunnen wij bekleden met nieuw hout. Deze manier van renoveren zorgt ervoor dat uw oude houten trap er weer als nieuw uitziet, en scheelt u de kosten van een nieuwe. Trappen die bekleed zijn met hout of laminaat zijn ook makkelijk schoon te houden.

Overzettreden

Overzettreden

Een makkelijke manier van traprenovatie zijn overzettreden. Overzettreden worden, zoals de naam al zegt, over de treden geplaatst. Het renoveren op deze manier zorgt voor een nieuwe uitstraling en trappen gaan op deze manier weer jaren mee. Overzettreden zijn een goede keuze als u op zoek bent naar wat nieuws, een andere uitstraling van uw trap. Onze ervaren trappenmaker zorgt voor het renoveren en plaatst de treden gemakkelijk. U kunt na het renoveren weer genieten van een trap die zo goed als nieuw is. Dit doen wij allemaal tegen lage prijzen. Neem daarom nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zelf trap renoveren

U kunt ook zelf uw trappen renoveren, afhankelijk van wat u precies wilt. Als u overzettreden wilt plaatsen, is dit in principe zo gedaan. Ook het bekleden van de trap kan een redelijk simpele manier van renoveren zijn. Het is wel noodzakelijk dat u handig bent met klussen en verstand heeft van trappen en het plaatsen van bekleding. Als u het namelijk zelf doet, maar dit pakt niet goed uit, kost het u twee keer zoveel geld om dit te laten herstellen. In het geval u twee linkerhanden heeft, of de klus graag uitbesteed, kunt u contact met ons opnemen. Onze trappenmaker heeft jarenlange ervaring en helpt u graag met de traprenovatie.

contact trappenmaker

Traprenovatie prijzen

De prijzen voor traprenovatie is afhankelijk van uw wensen. Zo hangt het af van of u kiest voor het bekleden van de trap met hout of met natuursteen of misschien alleen overzettreden. Alle vormen van traprenovatie hebben andere prijzen. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en hier kan onze trappenmaker u bij helpen. U kiest zelf al voor lagere prijzen door te kiezen voor een traprenovatie en niet voor een nieuwe trap. Andere prijzen houdt u zelf in de hand door de keuze voor methode en materiaal tijdens het renoveren.

Schakel een trappenmaker in!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van traprenovatie? Dan helpen wij u graag! Wij renoveren uw trappen voor u tegen lage prijzen. Onze trappenmaker heeft jarenlange ervaring en geeft u informatie en advies over het renoveren van uw trappen. Bij ons krijgt u de beste service tegen de laagste prijzen. Daarnaast ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Neem daarom nu contact met ons op en schakel onze trappenmaker in!