ABC Renovation: netwerk van trappenmakers

Vakwerk voor een scherpe prijs. Maak vrijblijvend kennis met onze vakmannen!


Trap materialen

Trap materialen

Als u in het bezit bent van een woning met meerdere verdiepingen, is een trap onmisbaar. Trappen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, denk bijvoorbeeld aan een houten of stalen variant. Daarnaast zijn er nog veel materialen, zoals een betonnen of metalen trap of één van glas. Ook kunt u in plaats van een complete nieuwe trap kiezen voor trapbekleding. Ook trapbekleding is verkrijgbaar in meerdere materialen, waardoor er veel opties bestaan om een trap mooi te maken zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet. Bent u op zoek naar een moderne stalen trap, of juist naar een authentieke houten type? Neem dan contact met ons op.

Houten trappen

Houten trappen is een vorm die nog steeds veel gebruikt wordt en één van de meest populaire varianten. Een houten type kunnen wij op maat maken en door de veelzijdigheid van houten trappen wordt er altijd een persoonlijk tintje aan gegeven. Dit door bijvoorbeeld te lakken of te verven. Daarnaast maken wij houten trappen in verschillende stijlen. Hierdoor is er altijd een houten model die past bij uw woning een aansluit bij uw wensen. Wilt u meer weten over een houten trap of wilt een houten variant laten plaatsen tegen lage prijzen? Neem dan contact met ons op. Onze trappenmaker komt graag bij u langs.

Gratis – Vrijblijvend

Stalen trappen

Een strak en modern model is een stalen trap. Met een stalen variant kunt u alle kanten op, er is van alles mogelijk. Omdat staal erg sterk is, kunnen wij een stalen variant erg slank ontwerpen. Daarnaast is een stalen variant duurzaam en is het materiaal recyclebaar. Op deze manier is een stalen model een keuze die goed is voor het milieu. Wij zorgen ervoor dat de afwerking van uw stalen trap tot in de puntjes verzorgd is, waardoor de las in het stalen frame onzichtbaar wordt. De prijzen voor een stalen model liggen vaak niet erg hoog en door de vele mogelijkheden die een stalen model biedt is er wel veel mogelijk in vorm en afwerking. Met stalen trappen kunt u dus alle kanten op.

Design trappen

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht gegeven aan trappen. In eerste instantie zijn ze functioneel, maar tegenwoordig ook steeds meer design. Daarom valt de keuze steeds vaker op design trappen. Een design model is vaak uniek en heeft een strakke en moderne uitstraling. Een design model kunt u, met of zonder een professionele ontwerper, ontwerpen. Hierdoor is het een trap die helemaal naar uw smaak is en erg goed bij de ruimte past. Met een design model zorgt u ervoor dat het echt de blikvanger van een ruimte wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor design trappen, bijvoorbeeld een houten of stalen type, of wilt u één ontwerpen? Onze trappenmaker helpt u graag verder.

stalen trap
design trappen

Metalen trappen

Doordat een houten type kan oplopen in de prijzen, stijgen metalen trappen in populariteit. Metalen modellen komen in vele soorten en maten en zijn erg sterk. Daarnaast is een metalen soort te maken in allerlei stijlen. Hierdoor is er altijd een metalen trap die precies zoals u het wilt gemaakt wordt. Metalen trappen passen in ieder interieur en elke stijl en ze kunnen grote lengtes overspannen, zonder dat er een zware constructie gemaakt hoeft te worden. Wilt u een metalen trap voor in uw woning of pand laten plaatsen tegen lage prijzen? Neem dan contact met ons op.

Moderne trappen van glas

Moderne trappen van glas is een model dat ook steeds vaker voorkomt. Eén van glas heeft een unieke uitstraling dat met geen enkel materiaal behaald kan worden. Zo hebben houten en stalen varianten een compleet andere uitstraling, maar moet u uiteraard van de uitstraling van glas houden. Een wenteltrap van glas zorgt voor een mooi effect, wat compleet anders is dan een houten wenteltrap. Wel kan glas oplopen in de prijzen. Daarom is het verstandig om u te laten informeren over de mogelijkheden als u kiest voor een moderne variant van glas. Onze trappenmaker geeft u informatie en plaatst trappen voor u.

Betonnen trap

Een betonnen trap wordt meestal geplaatst op het moment dat een woning nog midden in de bouw zit. Hierdoor wordt de bouw van het betonnen model meteen meegenomen in de bouwwerkzaamheden. Een betonnen type kunnen wij prefab leveren. Dit betekent dat het model al gemaakt is voordat deze ter plaatse gebracht wordt. De betonnen variant hoeven wij alleen nog maar te plaatsen. Dit scheelt veel werk op de locatie zelf. Een betonnen trap kan u nog met allerlei materialen laten bekleden, maar tegenwoordig is een betonlook voor trappen erg in de mode. Wilt u zelf een betonnen trap of wilt u meer informatie over dit model? Onze trappenmaker komt graag bij u langs.

Trapbekleding

In plaats van een nieuwe trap, heeft u ook de keuze voor trapbekleding. Doordat er meerdere materialen bestaan voor trapbekleding, is hier ook veel keuze in. Er is dus altijd een vorm van trapbekleding die aansluit bij uw wensen. Denk aan houten trapbekleding, of stofferen. De prijzen voor trapbekleding liggen vaak lager dan de prijzen voor een compleet nieuwe trap. Dit kan dus ook een overweging zijn, als wij uw trap in principe niet hoeven te vervangen, maar wel een opknapbeurt kan gebruiken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor trapbekleding tegen lage prijzen, neem dan contact met ons op. Onze trappenmaker informeert u over de opties.

Houten trappen

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u een authentieke maar toch moderne houten trap laten plaatsen? Of bent u op zoek naar een stalen design type? Alles is mogelijk doordat er meerdere materialen gebruikt kunnen worden voor diverse soorten trappen. Denk aan een betonnen of metalen trap, of juist een variant van glas. Ook kunt u kiezen voor trapbekleding, waardoor uw trap er weer zo goed als nieuwe uitziet. Onze trappenmaker komt graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden en hij zorgt voor het plaatsen van de trappen of trapbekleding tegen lage prijzen. Neem nu contact met ons op door het offerteformulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.