keuken leads

Keuken leads: verhoog uw omzet

Wilt u ook uw omzet verhogen? Het werven van nieuwe klanten is niet altijd eenvoudig in deze concurrerende markt, maar dat weet u waarschijnlijk wel. Wij kunnen de leadgeneratie echter een stuk makkelijker voor u maken. U kunt eenvoudig nieuwe klanten werven door het inkopen van leads voor een keukenrenovatie, reparatie of andere werkzaamheden aan keukens.

U hoeft geen grote investeringen te doen zoals advertenties inkopen voor zoekmachines of veel geld besteden aan marketing en acquisitie. Klanten doen een online offerteaanvraag en deze offerteaanvragen sturen wij aan u door. U heeft direct contact met uw nieuwe klant. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook. Op deze pagina leest u meer over het kopen van keuken lead en onze werkwijze. Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Wij zorgen voor potentiële klanten

Het voordeel van het aankopen van leads is dat wij nieuwe potentiële klanten genereren voor u. Wat zijn leads? Een lead is een online contactaanvraag of offerteaanvraag via een website. We richten ons voornamelijk om b2c (bedrijf naar particulier), maar b2b (bedrijf naar bedrijf) is natuurlijk ook mogelijk. De online aanvraag worden gesorteerd door ons eigen servicecentrum en doorgestuurd naar u. U stelt dan een offerte op en stuurt deze naar uw klant. Elke dag zijn wij bezig met het verbeteren van de kwaliteit, denken we mee en zijn we bezig met het werven van potentiële klanten. U krijgt meer nieuwe klanten en meer omzet.

Uw voordeel

  • U betaalt per keuken lead
  • Geen risico een geen hoge investeringskosten
  • Kwaliteitscontrole door ons eigen servicecenter
  • U bepaalt de regio en het type lead

Verhoog uw omzet!

Koop keuken leads in. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Hoe werkt het inkopen van keuken leads?

Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over. U hoeft geen ingewikkelde systemen te onderhouden of investeren in een website. Wij hebben namelijk meerdere websites in eigen beheer die zeer goed scoren in zoekmachines. Hierdoor is de website goed vindbaar voor potentiële klanten. U investeert per keuken lead en stelt zelf de regio en het type lead, bijvoorbeeld op exclusieve basis, vast. Wanneer u wilt werken op exclusieve basis wordt een keuken lead alleen naar u doorgestuurd. Het kopen van offerte-aanvragen op basis van vergelijken is ook een optie, dan sturen we de lead door naar een aantal bedrijven. De klant maakt dan de uiteindelijke keuze.

Kwaliteitscontrole door het service centrum

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom sturen we niet zomaar alle offerte-aanvragen naar u door. Nadat een nieuwe klant het formulier op de website heeft ingevuld wordt het doorgestuurd naar ons eigen servicecentrum. Elke potentiële online aanvraag wordt gecontroleerd en gefilterd door onze medewerkers. Een ander voordeel van het servicecentrum is dat u zelf bepaalt welke leads u wilt inkopen. Kies bijvoorbeeld voor het kopen van een specifieke selectie voor een keukenrenovatie of plaatsen nieuwe keukens. Bent u niet tevreden over een lead die u binnenkrijgt? Dan is het mogelijk om de lead te reclameren. Wij handelen dit dan verder af.

keuken leads

Exclusieve keuken leads

Naast de kwaliteitscontrole en de eigen gekozen selectie is het ook mogelijk om leads op exclusieve basis te kopen. U bent dan de enige die de lead krijgt voor bijvoorbeeld een keukenrenovatie. Het voordeel is dat u niet hoeft te concurreren met andere bedrijven. Na de controle sturen wij de keuken lead direct naar u door. Daarna neemt u contact op met de potentiële klant. U heeft direct contact met de klant. De leadgeneratie zorgt op een eenvoudige manier voor meer omzetvoor uw bedrijf.

Betaal per lead, geen risico

Markting kan bijvoorbeeld door het inkopen van advertenties. Echter heeft u dan geen zekerheid en dit kost vaak veel geld. Bij het inkopen van leads heeft u geen hoge instapkosten. Meer klanten en geen risico! Wij hanteren pay per lead. Geen keuken leads? Dan heeft u ook geen kosten. Het is geen abonnement of andere constructie. De kosten worden bepaald door de branche, de methode en uw aanvullende eisen. In overleg met u bepalen we een vaste prijs per aanvraag. Door het kopen van keuken leads heeft u geen risico, maar wel meer klanten.

Leads voor nieuwe keuken of keukenrenovatie?

Welk werkgebied u ook actief bent, het inkopen van keuken leads is mogelijk. Houdt u zich voornamelijk bezig met keukenrenovatie? Of juist het repareren van keukens en plaatsen van complete keukens? Geef aan waar u aanvragen voor wilt kopen. Geef daarnaast ook aan in welke regio u wilt werken, dan houden we daar ook rekening mee. Wij zorgen dan voor de selectie en u hoeft alleen de kwalitatieve aanvragen in het werkgebied waarin u werkt te kopen.

Omzet verhogen? Neem vrijblijvend contact op

Meer omzet genereren en meer klanten werven? Dat regelen wij voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op om alles te bespreken en de verschillende opties door te nemen. Wij denken graag met u mee. Door online keukens leads te kopen wordt het werven van potentiële klanten een stuk gemakkelijker. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is het mogelijk om eerst een periode proef te draaien. Dan weet u precies hoe alles werkt en kunt u ontdekken of deze methode ook geschikt is voor u.