Traprenovatie & keukenrenovatie

Over ons

Wat leuk dat u meer over ons wilt weten! Wij zijn een netwerk van bedrijven gespecialiseerd in trappen en keukens. Van het renoveren van uw keuken of trap tot het plaatsen van een nieuwe keuken: de specialisten staan graag klaar voor u. Alle aangesloten bedrijven worden geselecteerd op kwaliteit, prijs en werkwijze. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt. De bedrijven hebben gezamenlijk jarenlange ervaring en zitten door heel Vlaanderen. Wij zorgen ervoor dat u gratis en vrijblijvend offertes met scherpe prijzen ontvangt van bedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar tot wel 30% op de kosten! Vul het offerteformulier in voor een keukenrenovatie of voor een traprenovatie!

Voordelen van onze werkwijze

  • Aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.
  • Altijd een specialist bij u in de buurt.
  • Eenvoudig besparen op de kosten door offertes te vergelijken.
voordelen werkwijze leads

Trappen specialisten

De trap wordt elke dag intensief gebruikt. Na verloop van tijd ontstaan er kleine beschadigingen en slijt de verf en de bekleding. Schakel daarom een trapspecialist in voor het renoveren van uw trap. Niet alleen een traprenovatie is mogelijk bij de trapspecialisten uit ons netwerk, ook voor het plaatsen van een nieuwe trap staan ze voor u klaar. Hierbij is het mogelijk om een standaard trap van hout te plaatsen, maar ook een trap op maat is een optie. Ga ook voor de beste kwaliteit!

Keuken specialisten

Heeft u een verouderde keuken en wilt u deze renoveren? Of wilt u een nieuwe keuken in uw nieuwe huis plaatsen? Schakel dan een keukenspecialist in. De specialisten uit ons netwerk hebben veel ervaring. Ze voorzien u graag van advies, repareren en renoveren onderdelen van de keuken en plaatsen moeiteloos een nieuwe keuken. Plaats bijvoorbeeld een moderne design keuken, of ga voor een landelijke keuken met een warme uitstraling. Ook het plaatsen van keukenapparatuur is geen probleem.

Werkzaam in heel Vlaanderen

Zoals u al kon lezen zijn wij een netwerk van specialisten. We hebben een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare specialisten door heel Vlaanderen. Wanneer u een offerteaanvraag indient zorgen wij ervoor dat u offertes ontvangt van bedrijven bij u uit de buurt. Er is altijd een trap- en keukenspecialist dicht bij u uit de buurt. Voordeel voor u is dat u niet allemaal bedrijven hoeft te bellen om erachter te komen wat de kosten zijn. Dat wordt allemaal geregeld voor u! Daarnaast bespaart u op de voorrijkosten omdat de bedrijven in de buurt zijn.

Offertes aanvragen

Het aanvragen van offertes is heel eenvoudig. U hoeft alleen het offerteformulier in te vullen en wij regelen de rest. De offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. U ontvangt snel een aantal vrijblijvende aanbiedingen van bedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk de aanbiedingen op basis van prijs, aanbod en voorwaarden. Let altijd op de totaalprijs. Welke onderdelen zijn er inbegrepen, wat is het arbeidsloon en komen er later nog extra kosten bij? Daarnaast is het verstandig om de voorwaarden door te lezen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

keuken offerte
trappen offerte

Vergelijk & bespaar

De afgelopen jaren hebben wij al vele mensen geholpen aan een nieuwe trap en keuken. Wij helpen u ook graag met het vinden van een geschikte specialist en natuurlijk om te besparen op de kosten. U ontvangt maximaal 5 offertes van specialisten uit ons netwerk. Vergelijk offertes met scherpe prijzen en profiteer meteen. Door offertes te vergelijken weet u zeker niet teveel betaalt voor de werkzaamheden. Vul vandaag nog het offerteformulier in!

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor ons netwerk?

Vraag dan vrijblijvend informatie aan via de aanmeldpagina voor keukenspecialisten of de pagina voor trapbedrijven.