ABC Traprenovatie Aartselaar: scherp geprijsd vakwerk!

Zoekt u een vakman voor een traprenovatie of nieuwe trap? De specialisten helpen u graag!

traprenovatie Aartselaar

Trappen Aartselaar

Wilt u graag de trap in uw woning renoveren, of bent u van plan om in uw bedrijfspand een unieke wenteltrap te laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig trappenmaker in Aartselaar, welke u allen kunnen helpen bij het ontwerpen, produceren en plaatsen van trappen in vele soorten en maten. Daarnaast bent u bij ons op de goede plek voor het aanvragen van trapbekleding of het monteren van speciale trapverlichting. Wilt u weten wat een trappenmaker voor u zou kunnen betekenen of hebt u een vraag over de prijs voor een traprenovatie? Aarzel dan niet om vandaag nog ons contactformulier in te vullen. Geef hierop uw wensen aan, en wij sturen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toe, die u zelf met elkaar kunt vergelijken p basis van prijs en aanbod. Op deze manier kiest u altijd voor de trappenmaker uit Aartselaar die het beste bij u past.


erkend trappenmaker Aartselaar

Kom in contact met een erkend trappenmaker

Wij werken samen met menig trappenmaker uit Vlaanderen. Dit betekent dat wanneer u een vraag heeft voor een specifieke trapsoort er altijd een trappenmaker in de regio van Aartselaar aanwezig is die u hierbij snel en vakkundig van dienst kan zijn. Of het nu gaat om het stofferen van een houten trap of het produceren van glazen trappen op maat, wij verbinden u met de specialist die hier een adequaat antwoord op kan geven. Wij garanderen dat elke trappenmaker uit ons netwerk in Aartselaar beschikt over ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarom kan hij u prima ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Hij zal u adviseren over de mogelijkheden wat betreft de verschillende modellen, zodat u zeker weet dat uw nieuwe trap een echte blikvanger wordt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij garanderen dat uw traprenovatie bij ons in goede handen is.

trappen renoveren

Traprenovatie, wat zijn de mogelijkheden?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de traprenovatie. Wanneer wij spreken van een traprenovatie, dan doelen wij op alle verschillende werkzaamheden die de specialisten uit ons netwerk in Aartselaar kunnen uitvoeren om de kwaliteit van uw trappen te verbeteren. In de eerste plaats verstaan wij hieronder het vervangen van het gehele model. Zo heeft u de ruimte en de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel nieuwe stijl die perfect aansluit bij de inrichting van uw woning. Bent u hier nog niet aan toe dan is een renovatie alsnog mogelijk. U kunt onder andere denken aan het herstellen of vervangen van de trapleuning, of het bekleden van de traptreden. Een traprenovatie wordt op alle soorten trappen uitgevoerd: zowel houten als metalen, stalen en betonnen trappen kunnen door de specialisten uit ons netwerk in Aartselaar van onderhoud worden voorzien.

trapbekleding vervangen Aartselaar

De voordelen van trapbekleding

De term trapbekleding staat voor alle vormen van bekleding waar u trappen van kunt voorzien. Zo bestaat er bijvoorbeeld houten trapbekleding, die bij menig trappenmaker in Aartselaar verkrijgbaar is. U kunt de bekleding op allerlei materialen aanbrengen: op zowel betonnen en kunststof trappen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een trap van een relatief voordelig materiaal te plaatsen, en deze te bekleden met echt hout. Zo heeft u toch de warme uitstraling van hout, maar bent u voordeliger uit dan wanneer u een houten trapmodel laat installeren. Een ander belangrijk voordeel is dat u de veiligheid van uw trap vergroot. Door de traptreden te stofferen met bijvoorbeeld tapijt, linoleum of laminaat is het oppervlak een stuk minder glad waardoor de kans op een glijpartij verkleind is. Tot slot draagt de trapbekleding bij aan het behoud van de kwaliteit. In de meeste gevallen is de bekleding slijtvast. Dit vergroot nogmaals de veiligheid, maar daarnaast beschermt u ook de trap zelf tegen slijtage.

trap bekleden met hout Aartselaar

Trap bekleden met hout

In Aartselaar is houten trapbekleding nog altijd erg populair. De warme en klassieke uitstraling is tijdloos en past daardoor in ieder interieur. Het kost echter veel geld om een compleet nieuw houten trapmodel aan te schaffen. Heeft u op dit moment een stalen of betonnen trap en wilt u toch liever overstappen op echt hout? Kies dan voor overzettreden van een echte houtsoort. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten. In Aartselaar zijn dit de meest populaire: beuken, eiken, mahonie en rubberwood. Beukenhout is een hardhoutsoort met een lichte kleur en een fijne nerf. De kleur varieert van wit tot lichtbruin en past daardoor goed in kleinere ruimtes. Door de lichte kleur oogt de ruimte namelijk groter. Eikenhout is een houtsoort van erg goede kwaliteit. Het is dan ook verkrijgbaar in vele verschillende soorten en kleuren. In tegenstelling tot beukenhout, geeft eiken een iets robuustere uitstraling. Mahonie is van nature roodbruin gekleurd, wat een erg warme uitstraling geeft. Rubberwood is afkomstig van rubberbomen, deze worden veelal gebruikt voor de productie van latex. Het is licht gekleurd, vormvast en makkelijk te bewerken.

trappen bekleden met laminaat

Bekleden met laminaat

Een andere product dat door onze klanten uit Aartselaar zeer vaak wordt gekozen is laminaat. Laminaat bestaat uit verschillende lagen, en heeft een stevige toplaag die stoot- en boenvast is. Het andere voordeel van laminaat is de lage prijs die hierbij komt kijken. Bent u van plan een traprenovatie uit te voeren en zoekt u nog naar de beste vorm van trapbekleding? Overweeg dan om laminaat toe te passen. Wilt u eerst meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts voorzien u met alle plezier van de benodigde informatie over voor- en nadelen van dit materiaaltype en de bijbehorende prijzen.

trap stofferen Aartselaar

Hoogpolig of standaard tapijt?

Eén van de materialen waarmee trappen bekleed kunnen worden, is tapijt. Tapijt heeft als voordeel dat het uitglijden voorkomt, en zorgt er tevens voor dat u altijd warme voeten houdt op de trap. Voor het bekleden van de treden kunnen onze professionals gebruik maken van hoogpolig en kort tapijt. Het is afhankelijk van uw wensen welke vorm het beste past. Daarnaast hebt u bij elke tapijtleverancier uit Aartselaar natuurlijk de keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en designs. Vraag eventueel naar verschillende voorbeelden bij onze professionals. Hebt u een keuze gemaakt? Dan zullen wij uw trap vakkundig stofferen.

Nieuwe trapbekleding laten aanbrengen?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De specialisten helpen u graag in Aartselaar.

Vrijblijvende offertes
linoleum trapbekleding

Linoleum trapbekleding

Vindt u het belangrijk dat de trap gemakkelijk schoon te krijgen is? Dan is linoleum wellicht de meest geschikte oplossing voor het bedekken van uw traptreden. Linoleum is een steeds vaker gebruikt materiaal bij een traprenovatie, doordat het zeer duurzaam is. Dankzij het linoleum zal het trapoppervlak niet zo snel beschadigen. Bovendien is het een 100% natuurlijk materiaal, en daarom een zeer milieuvriendelijke oplossing. Het is bij een bekleding met linoleum wel belangrijk dat u anti-slip strips op de buitenzijde van de treden aanbrengt. Zo worden gevaarlijke situaties en eventuele valpartijen voorkomen. Vraag via het contactformulier naar de prijzen en voorwaarden.

pvc trapbekleding

Trap bekleden met PVC

Steeds meer klanten kiezen voor bekleding van PVC of vinyl voor hun traptreden. PVC is een vorm van kunststof die meerdere voordelen met zich meebrengt. Zo is PVC voorzien van een bepaalde ruwe structuur. Hierdoor ontstaat er een antislip laag wat de veiligheid van trappen aanzienlijk vergroot. Het is tevens verkrijgbaar in tal van kleuren en motieven. Zo bootst u bijvoorbeeld eenvoudig de uitstraling van hout na, zonder de prijs van echt hout te betalen. Tot slot is dit één van de weinige kunststoffen die te recyclen is waardoor het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is.

Trap bekleden met vinyl

Vinyl oogt grotendeels hetzelfde als PVC maar er zit een groot verschil in de afwerking. Ook vinyl is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, waarmee u andere materialen feilloos nabootst. Zowel vinyl als PVC zijn opgebouwd uit diverse lagen met dezelfde functie. Het voornaamste verschil zit hem in de toplaag: PVC is een harde afwerking, terwijl vinyl een verende schuimlaag heeft. Dit voelt u voornamelijk wanneer u er overheen loopt. Vinyl voelt daardoor fijner aan. In beide gevallen verlijmt de trappenmaker de afwerking op de traptreden. Het is belangrijk dat u dit door een vakman laat doen, zodat u voorkomt dat de afwerking niet goed vast zit.

trapspecialist vinyl
trapleuning plaatsen Aartselaar

Trapleuning plaatsen

Bij een traprenovatie zal onze trappenmaker niet alleen kijken naar de trapbekleding of de staat van de treden, ook de trapleuning hoort bij de renovatie. Een trapleuning moet op de juiste hoogte zijn geplaatst, en bovendien stevig vastzitten. Wilt u graag een tweede trapleuning, of vreest u dat de leuning niet stevig zit? Geen probleem. Onze professionals kunnen u snel en vakkundig van dienst zijn. Zij zullen de trapleuning naar uw wensen aanpassen of installeren en zorgen ervoor dat u binnen korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort. Desgewenst bieden zij bovendien de nodige informatie voor als u zelf de trapleuning wilt installeren.

trapverlichting Aartselaar

Sfeer en veiligheid: trapverlichting

Eén van de nieuwe mogelijkheden bij een traprenovatie is het monteren van trapverlichting. Trapverlichting brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is het ten eerste een praktische oplossing, voor wanneer u ’s nachts naar het toilet moet. Door de trapverlichting hoeft u geen groot licht aan te doen waarmee u anderen wakker maakt. Daarnaast heeft trapverlichting ook een sfeervol effect. De verlichting wordt meestal gerealiseerd met behulp van speciale LED strips. Het is aan u om te besluiten of u kiest voor een automatische of op sensoren gebaseerde verlichting. Voor welke variant u ook kiest, wij plaatsen deze met alle plezier in Aartselaar.

renovatie met overzettreden Aartselaar

Trap renoveren met overzettreden

Heeft u een beperkt budget maar wilt u toch uw trappen renoveren? Vraag een specialist uit Aartselaar dan naar de mogelijkheden van overzettreden. Dit zijn losse treden die over uw traptreden heen geplaatst worden. Doordat u de keuze heeft om ook de stootboorden af te werken met hetzelfde materiaal ontstaat er één, totaal nieuw geheel. De overzettreden zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Hout is in Aartselaar erg populair, maar ook laminaat, linoleum, PVC en vinyl zijn een optie. Binnen één werkdag heeft u een volledig nieuw trapmodel in huis! Overzettreden zijn, afhankelijk van uw materiaalkeuze, al verkrijgbaar vanaf €30,- per traptrede.

zandstralen van een trap

Traprenovatie: zandstralen

Wilt u uw houten trappen een nieuwe uitstraling geven? Het grote voordeel van hout is dat u dit relatief eenvoudig van kleur verandert zonder te veel geld uit te geven. Het is echter ook mogelijk om uw antieke trappen in ere te herstellen. Dit laat u doen door middel van zandstralen. Onder hoge druk spuit de vakman uit Aartselaar kleine zandkorrels op het oppervlak. Hierdoor komt het originele hout weer bloot te liggen. Als u de traptreden met een schuurmachine wilt schuren, dan zullen er altijd hoekjes blijven waar u niet goed bij kan. Door te zandstralen wordt het hele oppervlak egaal geschuurd. Wilt u de oorspronkelijke kleur behouden? Breng dan een kleurloze vernis aan om slijtage tegen te gaan!

Traprenovatie laten uitvoeren in Aartselaar?

De trappenspecialisten helpen u graag bij het renoveren van uw trap. Vakwerk tegen een scherpe prijs!

Vakman inschakelen
nieuwe trap kiezen Aartselaar

Wat voor nieuwe trap wilt u in de woning?

Er bestaan vele verschillende trapsoorten, die allen hun eigen uitstraling hebben. Elk model heeft dan ook z’n eigen voor- en nadelen. Eén van de meest gebruikelijke modellen voor een nieuwe trap is de rechte molenaarstrap. Deze loopt van boven naar beneden in één rechte lijn en neemt daarmee weinig ruimte in. Een rechte molenaarstrap is echter lang niet altijd mogelijk. In Aartselaar komt het vaak voor dat er een trapsoort met een bocht nodig is. Daarom bestaan er diverse trappen met bochten en hoeken. Denk aan de wenteltrap, die vaak op maat wordt geproduceerd, of de spiltrap die perfect is voor kleinere ruimtes. Wilt u graag een modern maar minimalistische uitstraling? Dan is de zwevende trap wellicht de beste keuze.

zwevende trap

Elegant en subtiel: zwevende trap

Een zwevende trap is een trapvorm die door veel mensen wordt gekozen die graag een moderne uitstraling aan hun woonruimte willen meegeven. Een zwevende trap bestaat uit losse traptreden, die enkel aan één kant tegen een muur zijn vast gezet. Dit geeft een zeer open en ruimtelijk effect. Het nadeel van zwevende trappen is dat u hieronder geen kast kunt maken, dus dat u redelijk wat ongebruikte ruimte heeft. Daarnaast adviseren wij onze klanten met kinderen meestal om geen zwevend trapmodel te kiezen doordat er ook maar aan één zijde een trapleuning is. Meer weten? Onze trappenmaker informeert u met alle plezier.

wenteltrap

Wenteltrap in huis

Een wenteltrap is een zeer bekende vorm voor het bouwen van trappen. Wenteltrappen zijn al sinds oudsher in gebruik. In de meeste kastelen en oude torens vindt u een wenteltrap, doordat dit de enige manier was waarop men snel hoogteverschil kon maken. Een wenteltrap cirkelt dan ook naar boven, waarbij de traptreden over de hele breedte even groot blijven. Wanneer u voor een wenteltrap kiest, dan is het goed om aandacht te besteden aan de trapbekleding. Wij raden aan om met behulp van tapijt of anti slip oplossingen te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Vraag via het contactformulier naar de prijzen.

spiltrap

Bespaar ruimte met een spiltrap

Een spiltrap lijkt sterk op een wenteltrap. Het grote verschil is dat een spiltrap draait om een centrale kolom (de spil genoemd). Aan deze kolom worden de traptreden bevestigd. De spiltrap heeft daardoor treden die aan de binnenzijde smaller zijn dan aan de buitenzijde. Vanwege de unieke vormgeving is de spiltrap eenvoudig te combineren met andere trapvormen. Om te voorkomen dat de treden te smal worden, is het noodzakelijk dat deze aan de buitenzijde minimaal 80 centimeter zijn. Een trapspecialist uit Aartselaar kan u hierover verdere informatie geven. Wij ontwerpen desgewenst een (houten of metalen) spiltrap die binnen uw wensen past.

z-trap

Wat is een Z-trap?

Een andere trapvorm waarover wij u willen informeren is de Z trap. Met deze trapvorm kunnen twee verschillende soorten trappen worden aangegeven. De eerste is een trap waarbij twee bochten zijn ingebracht, één naar elke zijde. Het voordeel van deze trapsoort is dat u veel ruime bespaart, en onder de trap vaak nog kastruimte kunt laten creëren. De andere mogelijkheid is een trapsoort waarbij het normaal verticale stootbord in een hoek wordt geplaatst. Hierdoor zal de bovenzijde van een trede iets naar voren hangen, wat een speels effect geeft. Daarnaast zult u met deze methode een veiligere looplijn creëren. Een trappenmaker informeert u graag.

zoldertrap

Zoldertrap plaatsen

Naar de zolder is in de meeste gevallen geen vaste trap geplaatst. Om wel efficiënt van de zolderruimte gebruik te kunnen maken, is het daarom handig om een zoldertrap te installeren. Een zoldertrap bestaat dan uit meerdere delen die opgevouwen kunnen worden. Over het algemeen kiezen onze klanten uit Aartselaar voor een zoldertrap in drie delen, maar ook twee- en vierdelige trappen zijn bij ons verkrijgbaar. Traditioneel waren zoldertrappen houten creaties, tegenwoordig wordt er echter steeds vaker gekozen voor een stalen oplossing. Wilt u weten of een zoldertrap binnen uw budget past, en bij u thuis kan worden geplaatst? Vul dan het contactformulier in.

Open of dichte trap?

Kiest u voor open traptreden? Dan kunt u rekenen op een groot ruimtegevoel in huis. Dit komt met name van pas wanneer de trap niet in de hal, maar in de woonkamer staat. Doordat het licht door de traptreden heen komt is het geen blokkade in de woonkamer. Het nadeel van open trappen is het warmteverlies. Daarom kiezen veel klanten met open trappen voor de installatie van een extra deur op de eerste verdieping. Wanneer u kiest voor gesloten treden, dan heeft u de mogelijkheid om een trapkast te realiseren. Een praktische manier om veel ruimte te besparen. Daarnaast beschouwen veel mensen het veiliger voor kleine kinderen, omdat er geen open ruimte tussen de traptreden zit.

open of dichte trap kiezen?

Verschillende materiaalsoorten voor een nieuwe trap

Als u geïnteresseerd bent in het vernieuwen van uw trap, dan is er volop keuze uit diverse materiaalsoorten. Hout hebben wij al behandeld, maar ook betonnen, aluminium, metalen, stalen en kunststof trappen zijn een mogelijkheid. Welke materiaalsoort het meest geschikt is voor u, is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke smaak en budget. Zo geeft hout een warme, natuurlijke uitstraling maar is het materiaal zelf vrij prijzig. Beton is daarentegen relatief voordelig en de industriële uitstraling past goed bij moderne woningen. Metalen trappen worden in Aartselaar voornamelijk in bedrijfspanden geplaatst, maar passen met hun robuuste uitstraling ook goed in een modern interieur.

materialen voor nieuwe trap
Trappenmaker inschakelen
houten trap Aartselaar

Houten trappen

De meest standaard trapvariant is de houten trap. Houten trappen worden in vele soorten en maten geproduceerd, en zijn dan ook al snel leverbaar. Hebt u specifieke eisen voor de houtsoort of het model? Dan kan het nodig zijn dat de houten trap op maat moet worden gemaakt. Het kan dan langer duren voordat deze bij u thuis geplaatst kan worden. Het voordeel van hout ten opzichte van andere materialen is dat het eenvoudig bij te werken is bij een beschadiging. Daarentegen staat dat houten bouwonderdelen waarop gelopen wordt relatief snel slijten. U zult deze dan ook eerder moeten onderhouden voor een optimale veiligheid.

metalen trap in Aartselaar

Stalen of metalen trap

Bij een traprenovatie kunt u tevens kiezen voor stalen of metalen trappen. De meeste particulieren uit Aartselaar kiezen niet voor stalen of metalen trappen in verband met de industriële uitstraling die dit biedt. Kiest men toch voor een onderliggende trapconstructie, dan wordt er gekozen voor een houten trapbekleding, of het stofferen van de traptreden. Bij bedrijfspanden zijn metalen trappen veel gebruikelijker. Ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig te plaatsen. Door de combinatie van verschillende materialen met het staal, zoals glas, creëert u een uniek resultaat. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een stalen trapconstructie? Vraag vrijblijvend offertes aan.

aluminium trap

Een trap van aluminium

Een (zwevende) trap kan van diverse materialen worden gemaakt, waaronder aluminium. Aluminium als bouwmateriaal heeft diverse voordelen. Zo is het eenvoudig te verkrijgen en in grote hoeveelheden beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat aluminium een zeer duurzaam product is. Een tweede voordeel van aluminium is dat het grote gewichten kan dragen, terwijl de bouwconstructie simpel en licht is. Een trappenmaker uit Aartselaar helpt u desgewenst met alle plezier bij het ontwerpen van een aluminium wenteltrap of zwevende trap, die uitstekend past binnen het interieur van uw bedrijfspand. Wij garanderen dat aluminium een uitstekende keuze is.

betonnen trappen

Creëer een industriële look: betonnen trap

Wie een goedkope oplossing zoekt voor het monteren van trappen is een betonnen model wellicht een goede optie. Betonnen trappen zijn eenvoudig te plaatsen en brengen lage prijzen met zich mee. Het nadeel van betonnen trappen is dat deze een weinig elegante aanblik bieden. Het is daarom ook nodig om de betonnen modellen te stofferen of op een andere manier te bekleden. Een mogelijke optie is om losse houten trapbedekking te zetten. Dit kunt u zelf doen of een trappenmaker laten afhandelen. Door de trap los te bekleden bespaart u in eerste instantie op de kosten voor het zetten van de trap.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuwe trap? Dan vraagt u zichzelf ongetwijfeld af wat de kosten zullen zijn. In de praktijk zijn er vijf belangrijke keuzes die u moet maken die van invloed zijn op de prijzen. Allereerst: het model van de trap. In de meeste gevallen is een vrije keuze niet mogelijk, omdat u gebonden bent aan de beschikbare ruimte. Vraagt u zich af welk model het meest geschikt is? Een trappenmaker kan u hierover adviseren. Wanneer u wel vrije ruimte hebt, onthoud dan dat een rechte molenaarstrap het meest voordelig is. Dit kost gemiddeld genomen €1.000,-. Een zwevende trap kost over het algemeen het meest: hiervoor betaalt u ongeveer €5.200,-. Ook de keuze voor een open of gesloten model is van invloed op de prijzen. Een gesloten trap kost ongeveer €100,- meer, omdat er meer materiaal gebruikt wordt.

Kiest u voor een trap inclusief of exclusief montage?

Ongeveer 10% van de totaalprijs bestaat uit de arbeidskosten. Wanneer u zelf uw trap gaat installeren, bespaart u mogelijk tot honderden euro’s. Toch raden wij u aan om hier een specialist voor in te schakelen. Het plaatsingsproces verloopt vele malen sneller, waardoor u veel minder tijd en energie kwijt bent. Wilt u de trap volledig laten afwerken? Kies dan voor een gegrond trapmodel. Dit houdt in dat het geheel direct afgewerkt wordt met bekleding. Afhankelijk van het soort trapbekleding betaalt u hiervoor €30,- tot €60,- per traptrede.

prijzen traprenovatie Aartselaar
Gratis offertes aanvragen

Nieuwe trap

Soort nieuwe trap Gemiddelde kosten Omschrijving
Molenaarstrap €1.000,- Rechte, simpele trap
Draaitrap/spiltrap €1.250,- Draait rond een spil naar boven
Wenteltrap €2.500,- Gaat in een spiraal naar boven, niet rond één as
Open trap €4.500,- Open trap heeft geen stootborden
Zwevende trap €5.200,- Rechtstreeks aan muur bevestigd, vaak geen trapleuning

Traprenovatie

Traprenovatie Prijs Omschrijving
Zandstralen €25,- tot €40,- per m2 D.m.v. een straalmiddel wordt de trap gespoten
Verven €17,- tot €22,- per m2 Herschilderen van de trap
Stofferen €40,- tot €50,- per traptrede Leggen van een loper of volledige stoffering
Trapverlichting €10,- tot €30,- per spotje Met spotjes of LED verlichting plaatsen
Trapleuning €50 tot €120,- per trap Trapleuningen plaatsen

Overzettreden

Traprenovatie met overzettreden Prijs (inclusief BTW, excl. plaatsen)
Laminaat Vanaf €30,- per trede
Linoleum Vanaf €40,- per trede
PVC/Vinyl Vanaf €50,- per trede
Houten (eik) Vanaf €70,- per trede
trappenmaker inschakelen Aartselaar

Vrijblijvend contact met specialisten uit Aartselaar

Bent u op zoek naar een trappenmaker uit Aartselaar die u kan ondersteunen bij het uitvoeren van een renovatie of reparatie aan uw wenteltrap of spiltrap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke trappenmaker uit ons netwerk kan zowel houten als metalen en stalen trappen bij u plaatsen tegen een aantrekkelijk tarief. Bent u op zoek naar een speciale trapsoort, met bijvoorbeeld glas of natuursteen als basis, ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, en wij sturen u enkele vrijblijvende offertes toe. ABC Renovation is ook gespecialiseerd in keukenrenovaties!