ABC Traprenovatie Balen: scherp geprijsd vakwerk!

Zoekt u een vakman voor een traprenovatie of nieuwe trap? De specialisten helpen u graag!

traprenovatie in Balen

Trappen Balen

Wilt u de trappen in uw huis vervangen door nieuwe exemplaren? Bent u van plan om bij een traprenovatie de trapbekleding te vernieuwen, of bent u op zoek naar een trappenmaker die voor u een trap op maat kan maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig trappenmaker uit Balen die u met alle plezier van dienst is bij het ontwerpen, repareren of vervangen van trappen. Onze trappenmakers kunnen zowel houten als stalen en metalen trappen creëren, of informeren u over de opties voor glas of natuursteen. Of u nu op zoek bent naar een zwevende trap, wenteltrap of spiltrap. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een trap naar uw wensen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en sturen u desgewenst een aantal vrijblijvende offertes toe. Kies zo voor de trappenmaker die het beste bij u past!


ervaren trappenmaker Balen

Kom in contact met een erkend trappenmaker

Elke trappenmaker die zich bij ons heeft aangesloten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en is uitstekend gediplomeerd. Dit betekent dat onze professionals u niet alleen van dienst kunnen zijn bij de standaard klussen zoals het herstellen van een houten trede, maar ook speciale trappen voor u willen ontwerpen en plaatsen. Wanneer uw trappen volledig op maat zijn gemaakt weet u zeker dat ze naadloos aansluiten op uw interieur. Hoewel u in de meeste gevallen beperkt bent wat betreft het model, is er volop de keuze uit diverse materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een natuurstenen trapmodel, aan speciale glazen traptreden of zelfs een betonnen model. Om welke klus het ook gaat, of het nu een kleine traprenovatie is, of een volledige aanpassing van de trapbekleding, wij garanderen dat elke trappenmaker u snel en vakkundig van dienst zal zijn in Balen, tegen aantrekkelijke prijzen. Neem vrijblijvend contact op!

trap renoveren

Traprenovatie, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer wij spreken over een traprenovatie, dan doelen we op alle mogelijke klussen die ervoor zorgen dat uw trappen weer in optimale staat komen. Vaak denken klanten uit Balen aan het schuren en schilderen van een houten trap. Een traprenovatie kan echter ook uit andere werkzaamheden bestaan. Zo kan de trappenmaker uit Balen trapbekleding aanbrengen of vervangen. Zo krijgen de traptreden in een korte tijd een compleet andere uitstraling en behoudt u de kwaliteit van de constructie. Een belangrijk onderdeel van de veiligheid is de trapleuning. Een trappenmaker zal, indien gewenst, ook dit onderdeel renoveren. Tot slot is het uiteraard mogelijk om een compleet nieuwe trap in uw woning of bedrijfspand te laten installeren. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een volledige traprenovatie? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u met alle plezier bij uw traprenovatie.

nieuwe trapbekleding laten plaatsen

De voordelen van trapbekleding

Bij vrijwel elke trapsoort is het mogelijk om trapbekleding te plaatsen. Zo renoveert u de traptreden van uw houten, stalen of betonnen trap binnen één werkdag. Er bestaan diverse motivaties om trapbekleding aan te brengen. Ten eerste verkleint u de het risico op glij- en valpartijen enorm. De trapbekleding is vaak stroever dan de onderliggende constructie, waardoor uw voeten meer grip hebben op de ondergrond. Daarnaast is het materiaal in de meeste gevallen slijtvast, waardoor het niet glad wordt. Een tweede belangrijk voordeel is het voorkomen van slijtage van de onderliggende traptreden. Zo behoud u de kwaliteit en vergroot u de levensduur.

Tot slot verbetert u het esthetische aspect van de constructie. Dit houdt in dat uw trap er weer als nieuw uit ziet. Daarbij is het mogelijk om het geheel af te stemmen met de rest van uw interieur, zodat alles één geheel is. Een aantal veelgebruikte materialen zijn tapijt, laminaat, hout en linoleum.

houten trapbekleding Balen

Trap bekleden met hout

Woont u in een huurwoning en past uw trap niet bij uw inrichting? Of heeft u op dit moment een betonnen trap en mist u de warme uitstraling van hout? Overweeg dan om de traptreden te bekleden met echt hout. Door ook de stootborden te bekleden lijkt het alsof u een echte houten trapsoort in huis hebt, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. De houten overzettreden kosten namelijk, afhankelijk van de houtsoort, gemiddeld €60,- per traptrede! Doordat de trappenmaker uit Balen werkt met echt hout heeft u de keuze uit diverse houtsoorten:

• Beukenhout is een lichte houtsoort met fijne nerf. De kleuren variëren van wit tot licht- en roodbruin.
• Mahonie is een duurzame houtsoort met een fijne nerf. Deze houtsoort staat bekend om z’n warme roodbruine kleur.
• Eikenhout is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Daardoor wordt dit veel gebruikt bij traprenovaties.
• Rubberwood hout is afkomstig van rubberbomen en is licht van kleur. Over het algemeen ligt de prijs van deze houtsoort lager dan de andere houtsoorten.

laminaat trapbekleding Balen

Bekleden met laminaat

Linoleum is een tweede product dat gebruik kan worden als trapbekleding. Het toepassen van linoleum is een goede keuze vanwege verschillende redenen. Zo is linoleum een zeer duurzaam product, dat 100 procent natuurlijk is. Een tweede positief punt is dat linoleum niet gemakkelijk te beschadigen is. Het wordt daarom veel toegepast op trappen die veel belopen worden. Een derde voordeel dat we hier willen benoemen is dat het materiaal anti-allergisch is, en zorgt voor weinig stof. Het linoleum is verkrijgbaar in stroken of tegels, waardoor u indien gewenst dit deel van de traprenovatie eigenhandig kunt uitvoeren. Wij bieden u graag de nodige ondersteuning.

trap bekleden met nieuw tapijt

Hoogpolig of standaard tapijt?

Eén van de meest gekozen materialen voor trapbekleding is tapijt. Tapijt is bij onze leveranciers uit Balen zowel in hoogpolige als lage variant verkrijgbaar. Daarnaast hebt u uiteraard de keuze uit diverse kleuren en designs, waarmee u de trap een volledig andere aanblik kunt geven. Wilt u weten welke tapijtsoorten er beschikbaar zijn binnen uw budget? Geef dan vandaag nog uw wensen door via ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantal vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd, die u zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kies zo voor een tapijt dat exact aansluit bij uw wensen.

Nieuwe trapbekleding laten aanbrengen?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De specialisten helpen u graag in Balen.

Vrijblijvende offertes
trapbekleding van linoleum

Linoleum trapbekleding

Linoleum is een tweede product dat gebruik kan worden als trapbekleding. Het toepassen van linoleum is een goede keuze vanwege verschillende redenen. Zo is linoleum een zeer duurzaam product, dat 100 procent natuurlijk is. Een tweede positief punt is dat linoleum niet gemakkelijk te beschadigen is. Het wordt daarom veel toegepast op trappen die veel belopen worden. Een derde voordeel dat we hier willen benoemen is dat het materiaal anti-allergisch is, en zorgt voor weinig stof. Het linoleum is verkrijgbaar in stroken of tegels, waardoor u indien gewenst dit deel van de traprenovatie eigenhandig kunt uitvoeren. Wij bieden u graag de nodige ondersteuning.

trap bekleden met pvc

Trap bekleden met PVC

Een andere mogelijkheid qua materiaal is PVC en vinyl. Klanten uit Balen verwarren deze materiaalsoorten regelmatig, omdat er veel overeenkomsten zijn. Beide materialen zijn en kunststof verkrijgbaar in vele verschillende motieven, patronen en kleuren. Daardoor is zowel PVC als vinyl erg geschikt om voor een voordelige prijs de uitstraling van een ander materiaal na te bootsen. Daarnaast zijn beide materialen erg flexibel en gebruikersvriendelijk. Daarom is het een populaire keuze voor de doe-het-zelvers uit Balen.

PVC of vinyl, wat is de beste keuze?

Dit hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen beide materialen zit vooral in de onderkant. De onderkant van PVC laminaat is hard en stevig. Vinyl heeft daarentegen een geschuimde laag. Wanneer u hier overheen loopt voelt het zachter aan. Door de harde onderkant is PVC een erg duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. De levensduur van vinyl is grotendeels afhankelijk van de dikte van de toplaag, maar gaat in principe minder lang mee dan PVC. Daarentegen is vinyl in de meeste gevallen zoveel mogelijk naadloos te leggen terwijl er bij PVC altijd naden aanwezig zijn. Wat voor u dus de beste keuze is, is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Een trappenmaker uit Balen kan u adviseren in uw keuze en u de prijsverschillen voorleggen. Gemiddeld genomen kosten overzettreden van zowel PVC als vinyl ongeveer €50,- per traptrede.

vinyl
nieuwe trapleuning Balen

Trapleuning plaatsen

Een trapleuning is onmisbaar, en zal dan ook de nodige aandacht moeten krijgen bij een traprenovatie. Trapleuningen worden meestal van hetzelfde materiaal gemaakt als de trap zelf, alhoewel houten leuningen de voorkeur krijgen. Wilt u zelf de trapleuning plaatsen? Dan moet u de bevestigingspunten op maximaal één meter van elkaar bevestigen. Enkel op deze manier bent u zeker van een stevige bevestiging. Wilt u zeker weten dat de trapleuning stevig geplaatst is? Laat dan een trappenmaker uit ons netwerk in Balen de traprenovatie voor ui uitvoeren. Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend meerdere prijsopgaven aan van specialisten uit de regio.

led trapverlichting installeren

Sfeer en veiligheid: trapverlichting

Er worden steeds nieuwe ontwikkelingen gedaan door trapspecialisten, zo is er bijvoorbeeld speciale trapverlichting verkrijgbaar. De trapverlichting heeft zowel een decoratieve als praktische functie. Zo hoeft u dankzij de trapverlichting in de nacht geen andere lampen aan te doen als u naar beneden moet, of zorgt u er bij uw bedrijf voor dat de trap altijd elegant verlicht wordt. Bij onze leveranciers is de trapverlichting in dunne LED strips te koop. Daarbij hebt u de keus uit verlichting die u in en uit kunt schakelen, en trapverlichting die op bewegingssensoren werkt. Het is daarbij aan u om te bepalen hoe fel het licht wordt.

overzettreden Balen

Trap renoveren met overzettreden

Een eenvoudige manier om uw traptreden te renoveren is met het gebruik van overzettreden. Denk hierbij aan kant-en-klare traptreden die over het origineel heen geplaatst worden. Doordat er geen breekwerk plaatsvindt, is dit al binnen een werkdag voltooid. Zo ziet u direct het resultaat! Ook kan u de trap direct na de renovatie weer in gebruik nemen. Hoewel de overzettreden veelal door doe-het-zelvers gebruikt worden, raden wij u aan om hiervoor een professional in te schakelen. In de meeste gevallen wijken uw traptreden af van de standaard, waardoor u de treden toch nog op maat moet snijden. Bovendien is het van groot belang dat de overzettreden op juiste wijze verlijmd worden, omdat uw veiligheid anders in gevaar komt.

houten trap zandstralen

Traprenovatie: zandstralen

In Balen is het zandstralen van houten trappen een populaire methode om het geheel te renoveren. Dit is een speciale techniek die gebruikt wordt om het hout goed te schuren. De trappenmaker spuit onder hoge druk fijne zandkorrels op het oppervlak. Hierdoor schuurt hij het geheel eenvoudig en heel gelijkmatig. Bovendien bespaart het zandstralen heel veel tijd ten opzichte van de traditionele manier van schuren. Het grote voordeel is dat deze techniek kan worden aangepast aan de ondergrond. Daardoor is het ook erg geschikt voor de restauratie van oudere, authentieke trappen en balustrades. Zodra de originele houtkleur weer naar boven komt, heeft u de keuze uit tal van afwerkingmogelijkheden. Veel klanten kiezen voor een kleurloze lak om de authentieke uitstraling te bewaren.

Wilt u zeker weten dat de traprenovatie snel & vakkundig wordt uitgevoerd?

Schakel dan een trappenmaker uit ons netwerk in Balen in. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Vakman inschakelen
nieuwe trap plaatsen

Wat voor nieuwe trap wilt u in de woning?

Wilt u een nieuwe trap laten plaatsen? Wij gaven al eerder aan dat een trapspecialist uit Balen vele soorten trappen aanbiedt. Vaak heeft u niet de vrije keuze uit de verschillende modellen, omdat u gebonden bent aan de locatie en beschikbare ruimte. Wanneer u een trap met een hoek in huis heeft, is de kans groot dat ook het nieuwe model over deze hoek moet beschikken. Een aantal voorbeelden van trappen die wij regelmatig plaatsen zijn wenteltrappen, spiltrappen, zoldertrappen en zwevende trappen. Welke trapsoort voor u de beste keuze is, hangt dus grotendeels af van de beschikbare ruimte. Hoe meer ruimte er is, des te groter uw mogelijkheden. Een van de experts uit ons netwerk kan u vrijblijvend adviseren.

zwevende trap installeren

Elegant en subtiel: zwevende trap

Wij gaven eerder al aan dat er vele soorten trappen verkrijgbaar zijn bij een trapspecialist. Voorbeelden van trappen die wij regelmatig plaatsen zijn wenteltrappen, spiltrappen, zoldertrappen, zwevende trappen en Z trappen. Welke trapvorm voor u de beste keuze is, hangt af van diverse factoren. Zo is ten eerste de ruimte in uw woning of bedrijfspand te Balen van belang. Hoe meer ruimte, hoe meer variatie er mogelijk is. Daarnaast is ook het hoogteverschil van invloed op de trapvorm. Zo kan een spiltrap een grote afstand overbruggen. Wilt u weten welke trapsoort toepasbaar is bij u thuis? Vraag dan één van onze experts om advies.

wenteltrap Balen width=

Wenteltrap in huis

Een wenteltrap is een traditionele trapvorm, die al in oude kastelen en kerktorens werd toegepast. Wenteltrappen draaien langzaam naar boven, waarbij de treden aan de buitenzijde tegen de muur vast zitten. Het voordeel van wenteltrappen is dat deze snel een grote hoogte kunnen overbruggen, terwijl er weinig ruimte in beslag wordt genomen. Wenteltrappen zijn zowel in een houten als metalen variant verkrijgbaar. Daarnaast is het in overleg mogelijk om natuursteen of beton als basisproduct te kiezen. Bij de wenteltrappen die wij aanbieden zit over het algemeen aan beide zijden een trapleuning, zodat u altijd veilig ondersteund naar boven en beneden kunt.

spiltrap plaatsen

Bespaar ruimte met een spiltrap

Een spiltrap is vergelijkbaar met een wenteltrap. Spiltrappen draaien ook naar boven, maar in tegenstelling tot wenteltrappen hebben die niet twee trapbomen, maar een centrale kolom (spil genoemd). Langs deze spil worden de tredendragers bevestigd, en bevindt zich één trapleuning aan de buitenzijde van de trap. Spiltrappen zijn zowel in een open als gesloten variant aan te schaffen. Daarnaast zijn spiltrappen te combineren met vele andere trapvormen. Wilt u graag een spiltrap in uw woning of bedrijfspand in Balen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in, en wij sturen u snl een aantal vrijblijvende offertes toe.

z-trap

Wat is een Z-trap?

Een trapvorm die bij veel minder van onze klanten bekend is, is de Z trap. Met deze term worden twee verschillende trapsoorten aangeduid. De eerste vorm is een trap waarbij de treden door een schuin geplaatst stootbord zijn verbonden. Dit zorgt ervoor dat de trede een beetje overhangt, waardoor een veiligere looproute wordt gecreëerd. Bij de andere variant is de richting van de bochten reden voor de benaming. In een dergelijke Z trap is er naar beide richtingen een bocht, waardoor van bovenaf een Z te zien is. Het voordeel van deze variant is dat dit een zeer ruimtebesparende oplossing is. Wij zijn u graag van dienst in Balen.

zoldertrap laten plaatsen

Zoldertrap plaatsen

Een goede zoldertrap is noodzakelijk wanneer u van de zolder meer maakt dan enkel een opslagplaats. Er zijn twee soorten zoldertrappen. De eerste is een vaste variant. Een dergelijke zoldertrap kan alleen tijdens een renovatie worden geplaatst, omdat het een vrij grote verbouwing vereist. Daarom is er als alternatief de losse zoldertrap. Zulke zoldertrappen zijn in meerdere delen opvouwbaar, en kunnen daarom ook weggewerkt worden achter een luik. Hoewel de meeste mensen kiezen voor een zoldertrap in drie delen, zijn er ook twee- en vierdelige zoldertrappen te leveren. Een trappenmaker uit ons netwerk in Balen informeert u met alle plezier over de opties.

Open of dichte trap?

Eén van de belangrijke keuzes is de keuze voor open of gesloten traptreden. Er zitten voor- en nadelen aan beide opties, maar de doorslag wordt grotendeels gegeven door uw eigen, persoonlijke voorkeur. Zo vindt de ene klant het fijn dat een open trap veel licht en ruimte uitstraalt, terwijl een andere klant uit Balen juist een trapkast wil realiseren om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Over het algemeen kiezen ouders van jonge kinderen vaak voor de gesloten variant vanwege de verhoogde veiligheid. Er zit een klein prijsverschil tussen de open en gesloten trappen. Dit zit hem voornamelijk in het extra materiaal dat gebruikt wordt. Gemiddeld genomen mag u bij een gesloten model rekenen op €100,- euro extra ten opzichte van een open trap.

kiezen voor open of dichte trap?

Verschillende materiaalsoorten voor een nieuwe trap

Smaken verschillen, en daarom is het zo fijn dat er bij de aanschaf van een nieuwe trap de keuze is uit diverse materialen. Elk trapmodel kan geproduceerd worden met verschillende materialen, zodat u een trap in huis krijgt die volledig naar uw wensen is. Uw budget is, samen met uw persoonlijke voorkeuren, de grootste invloed op deze keuze. In Balen worden nog steeds vooral houten trappen geplaatst. Andere mogelijkheden zijn stalen of metalen trappen, evenals moderne betonnen trapsoorten. Heeft u een beperkt budget? Kies dan voor een relatief voordelig materiaal zoals beton en kies ervoor om deze te laten bekleden met een afwerking naar keuze.

diverse materiaalsoorten trap
Trappenmaker inschakelen
houten trap Balen

Houten trappen

Houten trappen zijn zeer gemakkelijk te maken, en daarom traditioneel ook de meest geplaatste variant. Het voordeel van houten trappen is bovendien dat deze op eenvoudige wijze te herstellen zijn, of van een andere kleur te voorzien. Voor houten treden geldt echter dat ze relatief snel slijten, wat betekent dat u deze verhoudingsgewijs eerder moet laten herstellen. Wilt u graag een houten trap in uw woning? Dan hebt u de keus uit diverse houtsoorten. Het is afhankelijk van uw eisen op het gebied van duurzaamheid en design voor welke variant u het beste kunt kiezen.

metalen trap Balen

Stalen of metalen trap

Naast houten trappen zijn bij onze professionals ook stalen en metalen trappen te bestellen. Stalen producten hebben als voordeel dat ze stevig zijn, en uit eenvoudige lijnen bestaan. Het nadeel van metalen en stalen bouwproducten is dat deze een vrij industriële look hebben. Hierdoor worden de meeste metalen trappen bij bedrijven geplaatst, waarbinnen dit een passend design is. Het monteren van een stalen trapmodel is eenvoudig, hierdoor zijn de prijzen relatief laag. Door het staal te bedekken met trapbekleding als tapijt of laminaat, kunt u nog variëren in de aanblik van de trap. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

trappen van aluminium

Een trap van aluminium

Een derde materiaal waarvan wij de trapconstructie kunnen maken is aluminium. Aluminium heeft diverse voordelen als bouwmateriaal. Zo is het ten eerste zeer gemakkelijk te verkrijgen, dus blijven de prijzen laag. Daarnaast is aluminium zeer licht, terwijl het een groot gewicht kan dragen. Er kan dus een elegantere constructie worden gemaakt, dan bij metaal het geval is. Aluminium trappen worden met name ingezet in de bouw, onder meer als ladders. Wilt u graag in huis een aluminium trapconstructie? Laat u dan op voorhand goed informeren door een erkend trappenmaker. Deze kan u laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten.

betonnen trappen

Creëer een industriële look: betonnen trap

Een laatste materiaal dat we hier willen benoemen is beton. Betonnen trappen brengen qua uitstraling weinig mee, maar zijn in korte tijd te plaatsen. Bovendien kunnen betonnen trappen op eenvoudige wijze van trapbekleding worden voorzien. Hoewel betonnen trappen over het algemeen bij bedrijven worden geplaatst, is het tevens een optie om deze in particuliere woningen neer te zetten tijdens een traprenovatie. Ook voor buitentrappen is beton een geschikte keus. Het is hierbij wel van belang om deze van goed onderhoud te voorzien, om problemen met de draagkracht te voorkomen. Bij de meeste trappenfabrieken zijn betonnen trappen in vele soorten en maten verkrijgbaar.

Hoe zijn de prijzen opgebouwd?

Bent u inmiddels nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten van een nieuw trapmodel? Gemiddeld betaalt een klant €1.000,- tot €1.500,- voor een nieuw model, maar dit loopt mogelijk verder op bij een bijzonder model. In de praktijk blijken er 5 keuzes die van invloed zijn op de totaalprijs: de keuze voor het model, de keuze voor de open of gesloten variant, inclusief of exclusief montage en de keuze voor de afwerking en eventuele extra’s. Het model is een grote invloed, hoewel u hier in de meeste gevallen niet de vrije keuze over heeft. Een rechte molenaarstrap is met gemiddeld €1.000,- de meest voordelige keuze, een moderne zwevende trap is met €5.200,- de duurste optie. Voor het dichtmaken van de traptreden stijgt de prijs gemiddeld €100,-. Heeft u een beperkt budget en bent u aardig ervaren in het klussen? U bespaart tot 10% op de totaalkosten door de montage zelf uit te voeren.

En wat zijn de kosten voor de afwerking?

U kunt ervoor kiezen om de trap ongegrond opgeleverd te laten worden. In dit geval zal u het oppervlak zelf nog moeten schuren, verven en eventueel bekleden. Dit scheelt u €200,- tot €700,- op de totaalprijs. Het scheelt u echter veel tijd als u dit door een erkend trappenmaker laat uitvoeren. Het verven kost ongeveer €17,- tot €22,- per vierkante meter en voor het stofferen betaalt u gemiddeld €40,- tot €50,- per traptrede.

traprenovatie prijzen Balen
Gratis offertes aanvragen

Nieuwe trap

Soort nieuwe trap Gemiddelde kosten Omschrijving
Molenaarstrap €1.000,- Rechte, simpele trap
Draaitrap/spiltrap €1.250,- Draait rond een spil naar boven
Wenteltrap €2.500,- Gaat in een spiraal naar boven, niet rond één as
Open trap €4.500,- Open trap heeft geen stootborden
Zwevende trap €5.200,- Rechtstreeks aan muur bevestigd, vaak geen trapleuning

Traprenovatie

Traprenovatie Prijs Omschrijving
Zandstralen €25,- tot €40,- per m2 D.m.v. een straalmiddel wordt de trap gespoten
Verven €17,- tot €22,- per m2 Herschilderen van de trap
Stofferen €40,- tot €50,- per traptrede Leggen van een loper of volledige stoffering
Trapverlichting €10,- tot €30,- per spotje Met spotjes of LED verlichting plaatsen
Trapleuning €50 tot €120,- per trap Trapleuningen plaatsen

Overzettreden

Traprenovatie met overzettreden Prijs (inclusief BTW, excl. plaatsen)
Laminaat Vanaf €30,- per trede
Linoleum Vanaf €40,- per trede
PVC/Vinyl Vanaf €50,- per trede
Houten (eik) Vanaf €70,- per trede
offerte trappenmaker Balen

Vrijblijvend contact met specialisten uit Balen

Wilt u weten wat u moet doen om de trappen in huis goed te onderhouden? Hebt u een vraag over de mogelijkheden voor de traprenovatie in combinatie met de renovatie van de keuken? Of bent u benieuwd naar het verschil tussen een RVS en aluminium trapconstructie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke trappenmaker die zich bij ons netwerk heeft aangesloten, heeft een ruime ervaring met het installeren, en repareren van trappen. Hebt u een vraag over de prijzen? Geef dan uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan op het contactformulier en vergelijk de verkregen prijsoffertes. Wij helpen u ook graag met het renoveren van uw keuken!