trappen leads

Trappen leads: nieuwe klanten werven

Bent u ook altijd op zoek naar manieren om meer potentiële klanten te werven? Dan weet u ook dat het werven van potentiële klanten voor traprenovatie en het plaatsen van een trap niet eenvoudig is. Wij hebben een interessante methode voor u om het aantrekken van nieuwe klanten gemakkelijk te maken. Nieuwe potentiële klanten werven is veel werk, wij nemen dat werk graag van u over. Verhoog ook uw omzet door trappen leads te kopen.

Wij sturen contact- of offerteaanvragen door naar u. U heeft daarna direct contact met de potentiële klant. Geen hoge instapkosten, geen risico en duidelijke afspraken. Dat klinkt goed toch? Lees op deze pagina meer over het kopen van leads, de werkwijze en de mogelijkheden. Of vul direct het contactformulier in voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Wat is een lead?

Wat zijn leads? Een lead is een online contactaanvraag of offerteaanvraag van een klant via een website. Wij hebben meerdere websites in eigen beheer die goed vindbaar zijn in zoekmachines. Hierbij richten we ons voornamelijk op een website voor b2c, maar b2b is ook een optie. Alle online aanvragen worden gefilterd door ons servicecenter voordat ze doorgestuurd worden naar u. U stelt een offerte op voor de trappen lead en heeft contact met de klant. Om u en de potentiële klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij constant bezig met verbeteren van de websites, het servicecentrum en de resultaten in de zoekmachines. Ook meer omzet genereren? Begin dan met de leadgeneratie.

Trappen leads kopen? Uw voordeel

  • Pay per lead
  • Geen hoge instapkosten en geen risico
  • Altijd een controle op kwaliteit door ons eigen servicecenter
  • U stelt het pakket samen (regio, werkzaamheden zoals traprenovatie of plaatsen nieuwe trappen .e.d)

Verhoog uw omzet!

Koop keuken leads in. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Hoe werkt het inkopen van leads?

Het voordeel van het inkopen van online leads is dat u zelf geen grote investeringen hoeft te doen voor een nieuwe website of advertentieruimte. Wij hebben vele websites in eigen beheer. De tekstschrijvers en website developers doen elke dag hun uiterste best om de websites zo hoog te laten scoren in de zoekmachines. U stelt zelf het pakket samen welke leads u wilt inkopen. Een specifieke selectie op een werkgebied en werkzaamheden is goed mogelijk. Of kies voor het kopen op exclusieve basis. Dan bent u de enige die de trappen lead ontvangt.

Controle op kwaliteit

Natuurlijk sturen we niet zomaar alle traprenovatie leads die via de website binnenkomen door naar u. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarom hebben we een eigen servicecenter. In het servicecenter worden alle online aanvragen gecontroleerd en gefilterd door onze deskundige medewerkers. Het servicecenter loopt alle aanvragen door en selecteert ze op werkzaamheden en regio. Bijvoorbeeld alleen aanvragen voor een traprenovatie of repareren van trappen. Bij het kopen van leads weet u zeker dat de aanvragen goed aansluiten op uw wensen.

trappen leads

Betaal per lead

De voordelen van het inkopen van leads voor contact- en offerteaanvragen is dat het werven van nieuwe klanten voor traprenovatie en genereren van meer omzet eenvoudiger wordt . U zit daarnaast niet vast aan hoge kosten. Wij hanteren geen hoge instapkosten voor het kopen van leads! Wij werken namelijk met een pay per lead systeem. Geen leads? Dan heeft u geen kosten. U heeft zelf persoonlijk contact met de potentiële klant. Verder hoeft u niets te doen aan marketing of andere acquisitie. Dit is afhankelijk van de branche, de werkzaamheden en uw aanvullende wensen en eisen. Overigens is het altijd mogelijk om een lead te reclameren als u er niet tevreden over bent.

Leads voor nieuwe trap of traprenovatie?

Samen met u bepalen we welke aanvragen u graag zou willen kopen. Richt u zich voornamelijk op het plaatsen van nieuwe trappen? Dan selecteren we hierop. Of wilt u liever traprenovatie offerte-aanvragen ontvangen? Dat is geen probleem. Uiteraard is het ook een optie om meerdere specialismen te combineren. Geef ook aan in welk werkgebied u werkt. We houden hier altijd rekening mee. Ons servicecenter zorgt voor de selectie en de controle.

trappen leads aanmelden

Omzet verhogen? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook eenvoudig meer omzet genereren? Het is toch ideaal als u zich bezig houdt met waar u goed in bent en wij zorgen voor de leadgeneratie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. Het inkopen van online leads is zeer eenvoudig en u betaalt per lead. Wilt u graag even proefdraaien om te ontdekken of de leadgeneratie ook geschikt is voor uw bedrijf? Wij denken graag met u mee. Een korte periode proefdraaien is zeer goed mogelijk. Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de opties voor leadgeneratie te bespreken.